≡ Menu

Hoteli v Avstriji

Če potrebujete hotel ali hostel v Avstriji, ste se ustavili na pravi strani, saj lahko s pomočjo spodnjega iskalnika preverite na tisoče hotelov in drugih prenočišč po celotni Avstriji.

Zraven hotelov in hostlov, ki so veliko krat anjbolj zanimivi za potovanje po Avstriji ali kakšen kratki izlet, lahko izbirate med številnimi drugimi prenočišči, kot so razna prenočišča za smučanje, apartmaji ob kakšnem jezeru in druge zanimive namestitve, ki jih v Avstriji ne manjka.

Hotele najdete s pomočjo spodnjega iskalnika. Vpišite kraj, čas prihoda/odhoda in število oseb in iskalnik vam bo ponudil številna prosta prenočišča v izbranem kraju.

Prav tako si s tem zagotovite najnižjo ceno za najem hotelske sobe in drugih namestitev v Avstriji, saj vam iskalnik med seboj primerja različne ponudnike in lahko tako sobo rezervirate tam, ki je trenutno najcenejša.

Iskalnik prenočišč

Booking.com

Priporočeni hoteli v Avstriji

Nekaj priporočenih hotelov in drugih prenočišč v popularnih turističnih krajih bomo predstavili tudi na posamezni strani mesta ali regije. Na tak način boste lahko našli predloge za namestitve, če se tja odpravljate.

Vse rezervacije hotelov so brezplačne, plačate pa ob prihodu. Na tak način prihranite čas in denar pri iskanju hotelske sobe.

Več kot 17.000 hotelov, hostlov, apartmajev in drugih prenočišč po celotni Avstriji najdete tudi preko strani Booking.